Wat leven we op het moment met zijn allen in een onwerkelijke situatie. Surrealistisch! Het is belangrijk dat u weet hoe wij, zwemdopje.nl en de Horend Goed audiciens handelen in deze situatie.

We hebben gekeken naar de richtlijnen en de maatregelen van het RIVM. Onze audiciens zijn op de hoogte van alle veiligheidsinstructies.

Onze winkels blijven open. De klanten die komen voor gehoorverbetering, worden van tevoren gebeld.

Afdrukken voor zwemdoppen

Een van de richtlijnen van het RIVM is dat we afstand moeten houden van ongeveer 1,5 meter. Dat is erg lastig om afdrukken te maken. Onze audiciens zijn behoorlijk lenig (we hebben geoefend!), maar toch niet lenig genoeg.

Wij hebben besloten dat we tijdelijk geen afdrukken maken voor zwemdoppen.

Geen afdrukken!?

Nee, helaas even geen ge-glitter en ge-schitter. Dit valt ons allemaal zwaar! We begrijpen wel dat sommige oren echt afsluiting nodig hebben, ondanks de corona-crisis.

Oplossingen!

Okay, wij denken heel graag in oplossingen. Hier komen ze:

  1. Heb jij al zwemdoppen? Maar ze worden bijvoorbeeld te klein? Dan kan je, na telefonisch overleg, de zwemdoppen langs brengen in één van onze winkels. Wij voorzien ze van een extra laklaag. Door de laklaag worden ze wat dikker, waardoor ze weer “even” beter afsluiten. De laklaag moet wel ongeveer een uur drogen! Hou je daar rekening mee?
  2. Heb je geen zwemdoppen op maat? Dan moeten we toch kijken naar een universele oplossing. Zou je ons even willen bellen? Dan bespreken we voor wie, waarvoor en waarom er zwemdopjes nodig zijn. Op basis van een aantal vragen kunnen wij de juiste universele oplossing toe sturen. Je zou ze ook kunnen ophalen in één van onze winkels.

Ik hoor je denken: Waarom bellen voor een universele oordop? Er zijn zo veel merken, uitvoeringen, vormen en maten. We willen je graag een beetje op weg helpen.

Afdrukken voor zwemdoppen

Wij zijn bereikbaar tijdens onze openingstijden op: 075-2025203 of via whatsapp.

Of stuur ons een berichtje.