Jeukende gehoorgang – Miracell

Jeukende gehoorgang – Miracell

12.95

MiraCell geschikt voor de dagelijkse verzorging van je gehoorgangen!

 • Dagelijkse verzorging
 • Geeft verlichting bij jeukende gehoorgangen
 • Helpt bij irritatie van uw oren
 • Voor schone en gezonde oren
 • 100% veilig en natuurlijk

Beschrijving

Last van een jeukende gehoorgang? Lees dan verder!

Last van een jeukende gehoorgang, miracell kan de oplossing zijn. Verkrijgbaar bij zwemdopje.nl

Op zoek naar het product dat kan zorgen voor dagelijkse verzorging van uw gehoorgangen? ProEar van MiraCell kan de oplossing voor je zijn. ProEar is ontwikkeld speciaal voor droge, jeukende of geïrriteerde gehoorgangen. Door de mix van 13 verschillende ingrediënten waaronder Aloë Vera en jojoba olie zal een jeukende gehoorgang tot rust komen.

ProEar van Miracell is geschikt voor alle leeftijden en werkt goed bij jeukende, geïrriteerde of droge gehoorgangen. Het zorgt voor voelbaar verzorgde gehoorgangen en houdt deze gezond en fris. ProEar heeft licht anti-bacteriële en anti-schimmel eigenschappen. Het houdt oorsmeer zacht, waardoor het beter en eenvoudiger te verwijderen is op een natuurlijke manier.

ProEar is ook perfect als gehoorbeschermingzwemdopjes of oorstukjes moeizaam in te doen zijn. Een klein druppeltje op de gehoorbescherming, zwemdopjes, oorstukjes of in de gehoorgang en het plaatsen gaat een stuk soepeler. Het is vaak dat de gehoorbescherming, zwemdopjes of de oorstukjes ook prettiger zitten als ze voor een langere tijd gedragen worden.

Gebruik ProEar van MiraCell en overtuig jezelf van de natuurlijke werking.

ProEar is niet te gebruiken bij een geperforeerd (gat in het) trommelvlies, buisjes of aanhoudende oorpijn. Bij twijfel adviseren wij je contact op te nemen met uw huisarts of KNO-arts. Last van een jeukende gehoorgang, miracell kan de oplossing zijn. Verkrijgbaar bij zwemdopje.nl

2 Reacties

 1. Hallo,

  Ik wil ProEar van MiraCell bestellen maar ik zie nergens waar ik heb kan doen.

  Mvg,

  Arie huls

  1. Beste Aire,
   Sorry, we moeten je gaan teleur stellen! ProEar van MiraCell (geweldig product!) is nergens in Nederland meer verkrijgbaar. De vervanger die ook werkt is Audinell natuurlijke olie.

   Met vriendelijke groet,
   Sandra

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *