Oordopjes zwemmen

Oordopjes zijn er in vele soorten en maten. Oordopjes heb je om te klussen, muziek mee te luisteren of jezelf af te zonderen tijdens het studeren. Wist je dat op maat gemaakte oordopjes ook otoplastieken worden genoemd?

Maar op zwemdopje.nl maken we natuurlijk alleen maar oordopjes zwemmen. Oordopjes zwemmen zijn op maat gemaakt. Een afspraak is te maken via ons afspraakformulier. Je kunt terecht in Krommenie en Zaandam. Omdat Zwemdopje.nl een aantrekkelijke prijs heeft voor goede zwemdoppen komen onze klanten van ver. Kom jij ook van “ver” dan sturen we de zwemdopjes als ze klaar zijn gewoon naar je op.

Oordopjes zwemmen zijn geschikt voor jong en oud. Beschermen natuurlijk tegen water in de gehoorgang. Ze worden aangeschaft door mensen met veel jeuk in de oren. Zodra er minder water in de oren komt, blijkt de jeuk af te nemen. Ook veel kinderen met buisjes komen voorbij. Oren die ontstekingsgevoelig zijn willen we natuurlijk wel zo goed mogelijk beschermen!

Wat vinden we van universele zwemdopjes zwemmen?

Er is vaak niets mis met universele zwemdopjes. Als ze maar goed passen en goed in de gehoorgang geplaatst worden. Wat we wel vaak zien is dat kinderen aan de universele zwemdopjes gaan zitten tijdens het zwemmen. Waardoor ze afgeleid raken maar ook nog wel is uit vallen of lek zijn. Goede pasvorm is belangrijk. Bekijk de mogelijkheden van universele zwemdopjes hier.

Oordopjes zwemmen – Audiol Swim

Er is ook een olie verkrijgbaar, deze olie laat een bescherm laag achter in de gehoorgang. Door de beschermlaag blijft er minder snel water in de gehoorgang achter. De olie is alleen geschikt als er geen buisjes of gaatjes in het trommelvlies zitten. De audiol is verkrijgbaar via www.banaaninjeoor.com

oordopjes zwemmen audiol swim verkrijgbaar bij Zwemdopje.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *