Deze actie is afgelopen! Er komt een nieuwe actie…

Zwemdopje.nl heeft nu een super-actie met de leukste kinderboederij van de Zaanstreek: De Bonte Belevenis in Assendelft.

Actie

Bij aanschaf van een setje zwemdopjes (twv €30,-) bij Zwemdopje.nl krijg je een waardebon voor een GRATIS PONY RIT!

Maak online snel een afspraak voor het maken van zwemdopjes en ontvang een waardebon voor deze leuke pony rit!

De Bonte belevenis en Zwemdopje.nl

Sjors en Sjimmie

De Bonte Belevenis Assendelft

De kinderboederij is te vinden op de Vaartdijk in Assendelft. Dit is vlakbij het natuurgebied Guisveld. De Bonte Belevenis is een kinderboerderij met een theehuis. Een super plek om (ook voor de kleintjes) een pony-rit te maken!

Klein en groot, iedereen vermaakt zich uitstekend. Er is een grote zandbak, trampoline en een natuurspeelplaats. Natuurlijk zijn alle kinder-boerderijdieren er ook te vinden. Geitjes, konijnen, vissen, hamsters, kippen, ganzen, varkens, pony’s en nog veel meer.

De kinderboederij is geopend vanaf woensdag t/m zondag van 10 uur tot half zes. Ga jij heen voor je gratis pony-rit? Let dan even op. Na 5 uur kan er geen pony meer gereden worden. Ze hebben dan een heerlijk avondmaal op en mogen even lekker uitrusten.

Bekijk het actuele nieuws van de Bonte Belevenis hier.

Een pony-rit

Een pony-rit maak je samen door het avonturenpark. Er is altijd hulp aanwezig om “even op te starten”. Je krijgt van ons 1 ritje door het avonturenpark. Wil je graag een langere rit maken? Dan adviseren we je om een plek te reserveren. Hierbij komen wel kosten kijken.

Shettenpret

Vanaf 4 jaar kan je ook op donderdagmiddag onder begeleiding een pony verzorgen. In een gezellig uurtje leer je hoe je een pony kan verzorgen door met zijn allen spelletjes te spelen. Natuurlijk komt er ook een ritje door het avonturenpark aan bod. We adviseren een plekje te reserveren en bekijk de kosten van de shettenpret.