Beter Horen Zwemdop?

Beter horen met een zwemdop? Nee, dat doe je niet. Een zwemdop op maat geeft wel enige demping. De demping is ongeveer 25 dB. 25 dB demping betekend dat je echt wel even iets minder kan horen.

Wat hoor je minder met een Zwemdop in?

  • De omgevingsgeluiden kan je minder horen
  • Spraak op afstand is moeizamer te volgen
  • Draag je 1 zwemdop? Dan weet je niet waar geluid vandaan komt

Beter Horen Zwemdop

  • Iemand met een gewone stem van dicht bij hoor je perfect
  • Minder omgevingslawaai in een zwembad! Pure rust!
  • Zwemlerares? Die praten vaak een stuk luider dan gemiddeld. Die hoor je uitstekend!

Toch even over Beter Horen, Schoonenberg, Hans Anders

Je zoekt op Beter horen zwemdop op maat, dan heb je de ketens vast gevonden. Ze willen volgens Google natuurlijk allemaal graag dat je een afspraak maakt voor een zwemdop.

En nu vraag jij je af, wat is het verschil? Bij zwemdopje.nl betaal je voor een setje €27,- en bij ketens vele malen meer.

Wat is het verschil tussen het aanbod in Beter horen zwemdopjes?

Het schil tussen de zwemdopjes is: wie maakt er wat?

Zwemdopje.nl maakt een afdruk direct van het zwemdopjes materiaal. Wij bewerken de zwemdopjes ook zelf. Hierdoor zijn we snel (met 1 dag klaar!) en zijn we flexibel met de kleuren, glitters en plaatjes.

Grotere ketens, zoals Beter Horen, Schoonenberg, Hans Anders en Specsavers maken een afdruk met basis afdruk materiaal. De afdrukken gaan naar een oorstukjes fabrikant. Deze gieten de afdrukken in, maken er mal van. Deze mal gebruiken ze om met zwemdopjes materiaal een zwemdop van te maken. Deze zwemdop word weer terug gestuurd daar een keten. En dan mag je een belletje verwachten.

Kortom, even samengevat: De zwemdopjes bij die grote jongens gaan door veel handen, en door veel handelingen heen. Hierdoor stijgt de kosten natuurlijk!

Is er verschil in kwaliteit?

Gaan we de zwemdopjes vergelijken met zwemdoppen van een oorstukjes fabrikant, dan zien we dat de zwemdopjes van een oorstukjes fabrikant net even mooier zijn. Ze kunnen namelijk de mal, gladder maken, onevenheden even wegpoetsen.

Dat is iets wat wij (zwemdopje.nl) niet kunnen, wij moeten het “met het echte oor doen” als mal. Een putje, deukje, dat zit nou eenmaal in ieder zijn oor. En, de zwemdoppen zijn door niet lek.

Wat onze pro hierin is: wij maken de zwemdopjes wel super leuk! glittertjes, hartjes, plaatjes! Dan vallen de putjes, deukjes een stuk minder op ;-). Even een show hieronder op de pagina van afgelopen week 😀

Duurzaamheid van het materiaal, gebruik van lak bij de afwerking is overigens precies het zelfde. Afdrukken voor zwemdopjes worden altijd door een gediplomeerd audiciens gemaakt. Bekijk onze medewerkers hier.

Maak direct online een afspraak.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *