Kosten oordoppen op maat

Kosten oordoppen op maat

De vraag, wat kosten oordoppen op maat? Het antwoord hangt even af van wat er met de oordoppen gedaan gaat worden.

Zwemdoppen op maat maakt zwemdopje.nl voor €27,- per set. Natuurlijk is een halve set ook mogelijk. Dat kost dan om precies te zijn; de helft. Deze set heeft een gezellig kleurtje en gaat ongeveer 2,5 jaar mee. Zit je nog in de groei? Dan hangt het even af hoe snel je groeit, maar kijk  na een seizoen even of ze nog lekker zitten.

Een transparante set zwemdoppen, dan kosten oordoppen op maat €39,- per set. Het materiaal gaat net als de gekleurde set ongeveer 2,5 jaar mee, zolang je geen groeispurt krijgt.

De kosten van oordoppen op maat kunnen iets oplopen als we er een glitter op mogen bewerken of een plaatje. Een glitter-avontuur kost €3,- en een plaatje van bijvoorbeeld disney, poezen, honden, bloemen, voetballers, minions, mickey mouse of wat je maar kan verzinnen kost €4,-.

Alle oordoppen op maat voorzien we van een goede laklaag. Door deze laklaag gaan de zwemdoppen langer mee en blijven langer mooi. Door deze bewerking (en glitters of plaatjes) hebben wij wel één werkdag nodig om ze perfect te maken voor je!

Workshop

Kom je uit de buurt, dan kan je ze de volgende dag zelf ophalen en geven we  er gratis een workshop zwemdop indoen bij. Onder het genot van een kopje koffie of thee indien gewenst.

Liever geen koffie of thee? Dan kunnen we ze ook per post versturen.

Wij geven ook een workshop zwemdop indoen en/of adviezen via whatsapp. App je vraag en/of foto en wij geven (bijna altijd direct) advies.

Dus op de vraag wat kosten oordoppen op maat?

Niet zo veel! En je krijgt er ook nog een hoop glitter en gezelligheid gratis bij!

O, en heb je oordoppen op maat ergens anders voor nodig dan zwemmen?

Dat kan natuurlijk ook! Ga dan voor meer informatie naar www.banaaninjeoor.com. Daar vind je alle soorten en merken universele en op maat gemaakt gehoorbescherming en natuurlijk antwoord op je vraag: Wat kosten oordoppen op maat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *