Slaapdopjes

Wist je dat onze zwemdopjes ook gebruikt worden als slaapdopjes? Er is veel vraag naar slaapdopjes, universeel maar ook op maat.

Nachtdienst

Slaapdopjes worden gebruik door mensen met bijvoorbeeld nachtdiensten. Zeker met dat mooie weer zijn kinderen en mensen weer langer buiten. Dit is echt storend als jij nu net moet slapen. Slaapdopjes zijn dan de uitkomt, het dempt omgevingsgeluiden zodat je makkelijker in slaap komt en in slaap blijft. Helemaal niet horen kan niet en zou onveilig zijn.

Gesnurk

Natuurlijk krijgen we ook vaak de vraag of er iets is tegen gesnurk van een partner. Deze vraag komt vaak voor, als mensen op vakantie gaan. Tijdens vakantie hebben we niet altijd de luxe om verder te slapen in een ander vertrek die stiller is ;-). Slaapdopjes helpen absoluut om het leed te verzachten! het gesnurk is minder hinderlijk. Let op, geen één soort slaapdopje zal al het geluid weg halen!

Tent

Ben jij een lichte slaper? Het kan natuurlijk prima dat er misschien een tent verder op wel iemand heel hard te snurken,…. In een tent ben je veel bewuster van iedereen en alles om je heen.

Slaapdopjes voor af en toe

Om voor af en toe slaapdopjes op maat te laten maken kan net even buiten het vakantie-budget vallen. Slaapdopjes op maat zijn leverbaar vanaf €119,-. Er zijn universele slaapdopjes verkrijgbaar, deze werken prima en dempen uitstekend zijn verkrijgbaar vanaf €4,95.

Liever op maat? Maar geen hoofdprijs? Dan kan je ook kiezen om zwemdopjes te laten maken. De zwemdopjes maken we zo dun mogelijk, waardoor ze wel afsluiten tegen geluid maar dat je er redelijk op kan liggen. De dopjes gaan 2 jaar mee voor een volwassen persoon.

slaapdopjes in transparant materiaal
Zwemdopje aangepast naar slaapdopje

Afspraak maken

Via ons online afspraakformulier kan je een afspraak maken voor zwemdopjes. op de afspraak kunt u aangeven dat u ze gaat gebruiken om mee te slapen.

Het verschil tussen de soorten dopjes

Wat is het verschil tussen alle soorten dopjes? De professionele dopjes om te slapen zijn gegoten en worden zo goed mogelijk uitgehold. Ze kunnen heel dun gemaakt worden waardoor je geen last van ze hebt als je op je zij ligt.

De dopjes die zwemdopje.nl maakt is van een materiaal die dikker en wat wat stugger is. Omdat het wat dikker en stugger materiaal is, is de aanwezigheid wat meer in je oor, dan als een professioneel dopje.

Universele dopjes, hebben natuurlijk ook een universele pasvorm. Wijkt je gehoorgang net even iets af van het gemiddelde? Dan kan het zijn dat ze gevoelsmatig aanwezig blijven tijdens het slapen. Zijn ze te groot of te klein? Dan sluiten ze niet goed af, waardoor de demping ook niet maximaal is. vraag de audicien of je de juiste maat universele gehoorbescherming koopt! Ook in de universele oordopjes zitten maatverschillen. Koop ze dus wel bij een specialist.

Vragen? Opmerkingen? Tips?

Wij vertellen graag, maar leren ook graag van anderen. Laat vooral een reactie achter onder dit nieuwsbericht. Bel ons of stuur een whatsappje. Alle contact gegevens staan onderaan deze pagina.

Natuurlijk kan je ook altijd een bericht sturen.

Vragen over trommelvliesbuisjes

Er zijn zoveel vragen over trommelvliesbuisjes en zoveel verschillende inzichten. Zwemdopjes worden actief geadviseerd door de KNO-artsen in Zaandam. Hierdoor krijgen de audiciens van Horend Goed en Zwemdopje.nl een hoop vragen over trommelvliesbuisjes. We vertellen graag welke vragen wij krijgen en welke antwoorden wij hierop hebben!

Trommelvliesbuisjes, wat zijn dat?

Een trommelvliesbuisje is een buisje die meestal van kunststof is. Ze zijn erg klein, zo klein als een luciferkopje. Er zijn buisjes, in lengte en kleur. Maar de meest gebruikte is 1 mm breed en heeft de lengte van 3 tot 12 mm. De KNO-artsen in Zaandam plaatsen vaak witte gekleurde buisjes.

Middenoorontsteking!

Het menselijk oor bestaat uit 3 “delen”. Het meest opvallendste deel: onze oorschelp en de daarbij horende gehoorgang. In de gehoorgang op ongeveer 2,5 cm zit het trommelvlies. Na het trommelvlies begint het midden oor. In het midden oor zitten de gehoorbeentjes (hamer, aambeeld en stijgbeugel). Na de gehoorbeentjes komt het slakkenhuis (het gehoororgaan). Het middenoor heeft ontluchting nodig wat geregeld word door de buis van Eustachius. De Buis van Eustachius verbind het middenoor met de neusholte.

Als de buis van Eustachius niet goed zijn werk doet, word het middenoor niet goed ontlucht. Het middenoor moet namelijk de zelfde druk en samenstelling hebben als de buitenlucht. Als er niet de zelfde druk in het midden oor is, ontstaat er onder of overdruk waardoor er spanning op het trommelvlies komt te staan. Hierdoor kan het slijmvlies geïrriteerd raken in het middenoor. Door de irritatie in het middenoor komt er meer vocht in het middenoor. Dit bocht kan een vol en gevoel geven in het oor en kan soms pijn gaan doen.

Raakt het vocht ontstoken? Dan is het een middenoorontsteking geworden. Een middenoorontsteking kan (hevig) oorpijn en doofheid veroorzaken.

Vragen over trommelvliesbuisjes

Een lijmoor, wat is dat?

We gebruiken lijmoor, als er bocht uit het oor loopt wat lijkt alsof het lijm is. Het vocht wat in het middenoor zit, als gevolg van ontstoken slijmvlies is stroperig.

Het is belangrijk dat een lijmoor behandeld wordt. Als iemand te lang met een lijmoor door blijft lopen kan je er slechthorend van worden door blijvende beschadiging aan het trommelvlies en/of middenoor. . Op jonge leeftijd kan dat leiden tot leerproblemen en spraakachterstand.

Heb je twijfels over het gehoor? Neem tijdig contact op met een huisarts en/of KNO-arts. Neem je vragen over trommelvliesbuisjes door met de huisarts of KNO-arts.

Waarvoor zijn trommelvliesbuisjes?

Het is belangrijk dat bij een lijmoor het vocht uit het middenoor weg kan. De buis van Eustachius zou dit moeten regelen, maar als die niet goed werkt moet het via een andere weg het oor verlaten. De oplossing is het plaatsen van een buisje in het trommelvlies of afwachten dat het trommelvlies vanzelf openbarst.

Een buisje in het trommelvlies is een vriendelijkere oplossing. De KNO-arts maakt een klein gaatje in het trommelvlies. In het kleine gaatje plaatsen ze vaak een buisje, zodat het wat langer open blijft. Hierdoor krijgt het middenoor de kans om tot rust te komen.

Hoe werken KNO-artsen?

De arts maakt in het trommelvlies een klein sneetje. Ze zuigen het vocht uit het middenoor en plaatsen in het sneetje een klein buisje. De operatie noemen ze ook wel een middenoor-beluchting. Bekijk hier het filmpje van het Zaans Medisch Centrum.

Verschil tussen volwassenen en kinderen?

De operatie word door iedereen anders ervaren. Sommige volwassenen laten het buisje plaatsen zonder verdoving. Maar verdoving is wel gangbaar. Het is ook erg belangrijk dat je goed stil kan liggen.

Kinderen krijgen altijd een lichte narcose. Hierdoor blijven ze goed stil liggen en hebben ze na het plaatsen van de buisjes meestal geen pijn! Na de behandeling zijn direct de meeste klachten verholpen. 

Volwassen of kind, je hoeft na het plaatsen van een buisje niet in het ziekenhuis te blijven. Het is een dagbehandeling of bij volwassenen poliklinisch.
 

Wat is de houdbaarheidsdatum van een buisje?

Over datum gaat het buisje niet! Maar er zijn verschillende soorten buisjes. Het meest voorkomende buisje blijft in het trommelvlies zitten voor ongeveer een jaar. Het groeit er vanzelf uit.

Het kan zijn, dat als de buisjes er uitgegroeid zijn maar dat de oorproblemen weer terug komen. Dan bekijkt de KNO-arts, of er opnieuw buisjes geplaatst moeten worden. Het kan zijn dat iemand aanhouden oorklachten heeft door ontstoken amandelen of allergieën.

Welke leeftijd komen buisjes vaak voor?

Buisjes kunnen al geplaatst worden vanaf 0 jaar. Baby’s die veel huilen, kan je vaak aan de oren al zien of ze last hebben van hun oortjes. We zien voor zwemdopjes alle leeftijden voorbij komen met een uitschieter in de leeftijd 4 tot 6.

Volwassenen met Allergieën of bijholte ontstekingen, hebben ook baat bij buisjes. Hebben ze al hun hele leven last van die allergieën en ontstekingen, dan kan het zijn dat de buis van Eustachius blijvend beschadigd is geraakt.

Je eigen buisje gevonden?

Je mag hem gewoon weg gooien. Maar het is toch ook wel erg leuk om te bewaren! Maak hem wel even goed schoon.

Overigens is de kans heel klein dat je hem terug kan vinden. Het buisje is namelijk heel klein! En valt altijd op een onbewaakt moment uit je oor.

Zijn trommelvliesbuisjes hip? Vroeger werd er gewoon doorgeprikt.

Doorprikken werd vroeger inderdaad gedaan. Probleem was alleen dat de gaatjes weer snel dicht groeide, waardoor de oorproblemen voor een langere tijd aanhield. Vaak een trommelvlies doorprikken laat op den duur ook schade achter.

De buisjes is vanuit Amerika deze kant op gekomen in de jaren zestig.

Wij vinden trommelvlies buisjes niet hip. Niemand ziet ze. Onze zwemdoppen, die kun je wel heel hip laten maken :-).

Zwemmen met buisjes?

Wij raden af om met buisjes te zwemmen. Gebruik gewoon zwemdopjes, beter voorkomen dan genezen.

De KNO-artsen in Zaandam adviseren zwemdopjes. Maar er zijn zeker huisartsen en KNO-artsen die de meerwaarde er niet van zien. Behalve als het oor loopt.

Plan bij zwemdopje.nl eenvoudig online een afspraak om zwemdopjes te laten maken.

Vakantie! Vliegen met buisjes, is dat een probleem?

Absoluut, geen probleem! Met een buisje heb je juist minder problemen met vliegen. Omdat de drukverschillen nu via het buisje gaat.  

Meer vragen over trommelvliesbuisjes? Bekijk de site www.kno.nl

Zwemdoppen kind

Zwemdoppen kind, die kunnen vrij prijzig zijn! Veel audiciens maken ze niet meer zelf, waardoor jij de hoofdprijs mag gaan betalen. En behalve de hoofdprijs is de levertijd ook nog erg lang.

Een basis set zwemdopjes kosten bij Zwemdopje.nl €27,-. Bekijk de complete prijslijst hier.

Zwemdopje.nl maakt zwemdoppen kind gewoon zelf. Onze gecertificeerde audiciens maken op afspraak afdrukken van de oren van uw zoon of dochter. De afdrukken zelf zijn we ongeveer een kwartiertje mee bezig.

zwemdopje kind, gaan we natuurlijk zo leuk mogelijk maken! bij zwemdopje.nl

Er is veel keuze in kleuren, glitters en plaatjes. Dat kiezen kan ook even tijd in beslag nemen 🙂 Geen probleem! We denken graag mee. Je kunt natuurlijk ook alvast ideeën opdoen op onze foto-pagina. 

Als we de afdrukken hebben voor zwemdoppen kind, we weten welke glitters en/of plaatjes er op mogen kunnen jullie weer gaan. Zodra de afdrukken helemaal uitgehard zijn, dan kan één van onze audiciens aan de slag! De afdrukken moeten gesneden worden, bewerkt met een glitter of plaatje en daarna gelakt. Dit neemt even wat tijd in beslag.

Omdat de bewerking even wat tijd in beslag neemt, kunnen de zwemdopjes de volgende dag opgehaald worden. Bij het ophalen gaan we wel even oefenen met het indoen en laten we zien waar je op moet letten. We geven ook instructie’s over het onderhouden van de zwemdopjes.

zwemdopjes kind moeten goed onderhouden worden. Zwemdopje.nl

Komen jullie van ver? Dan sturen we de zwemdopjes per post naar jullie op.

Oordopjes zwemmen op maat laten maken

Oeps! Onze online agenda had wat problemen. Maar nu werkt hij weer naar behoren! Je kunt nu weer online een afspraak maken om oordopjes zwemmen op maat laten maken te plannen.

Klik hier voor een afspraak zodat u de oordopjes zwemmen op maat laten maken, kunt laten maken.

U kunt ook eerst onze kunsten bekijken! Bekijk onze foto-gallerij met de zwemdopjes van de laatste tijd.

oordopjes zwemmen op maat laten maken

Bekijk de kosten van op maat gemaakte zwemdopjes hier.

Wie zit er achter Zwemdopje.nl? Bekijk de site van Horend Goed.

Oordopjes zwemmen

Oordopjes zijn er in vele soorten en maten. Oordopjes heb je om te klussen, muziek mee te luisteren of jezelf af te zonderen tijdens het studeren. Wist je dat op maat gemaakte oordopjes ook otoplastieken worden genoemd?

Maar op zwemdopje.nl maken we natuurlijk alleen maar oordopjes zwemmen. Oordopjes zwemmen zijn op maat gemaakt. Een afspraak is te maken via ons afspraakformulier. Je kunt terecht in Krommenie en Zaandam. Omdat Zwemdopje.nl een aantrekkelijke prijs heeft voor goede zwemdoppen komen onze klanten van ver. Kom jij ook van “ver” dan sturen we de zwemdopjes als ze klaar zijn gewoon naar je op.

Oordopjes zwemmen zijn geschikt voor jong en oud. Beschermen natuurlijk tegen water in de gehoorgang. Ze worden aangeschaft door mensen met veel jeuk in de oren. Zodra er minder water in de oren komt, blijkt de jeuk af te nemen. Ook veel kinderen met buisjes komen voorbij. Oren die ontstekingsgevoelig zijn willen we natuurlijk wel zo goed mogelijk beschermen!

Wat vinden we van universele zwemdopjes zwemmen?

Er is vaak niets mis met universele zwemdopjes. Als ze maar goed passen en goed in de gehoorgang geplaatst worden. Wat we wel vaak zien is dat kinderen aan de universele zwemdopjes gaan zitten tijdens het zwemmen. Waardoor ze afgeleid raken maar ook nog wel is uit vallen of lek zijn. Goede pasvorm is belangrijk. Bekijk de mogelijkheden van universele zwemdopjes hier.

Oordopjes zwemmen – Audiol Swim

Er is ook een olie verkrijgbaar, deze olie laat een bescherm laag achter in de gehoorgang. Door de beschermlaag blijft er minder snel water in de gehoorgang achter. De olie is alleen geschikt als er geen buisjes of gaatjes in het trommelvlies zitten. De audiol is verkrijgbaar via www.banaaninjeoor.com

oordopjes zwemmen audiol swim verkrijgbaar bij Zwemdopje.nl

Zwemdop met koordje

Wij zijn dol op creatief zijn! Heeft u een idee of wensen betreft de oorstukjes? Dan mag je ze altijd overleggen met de audicien.

Laatst kwam er een vader en zoon, gek op surfen! Ze wilde graag een koordje mee gegoten hebben met hun zwemdopjes.

Waarom een zwemdop met koordje?

De zwemdoppen zitten bij een juiste plaatsing perfect in het oor. Maar surfen kan er heftig aan toe gaan. Dan is een dubbele zekerheid vonden ze wel prettig. Het koordje gaf hun dat.

Het koordje kan ook met een kleding clip uitgevoerd worden.

Meer kosten van een koordje is €4,95. De optie zwemdop met koordje is nog niet te boeken via ons online afspraken systeem.

Heb jij ideeën of wensen?

Maak een afspraak via ons online afspraak systeem, of bel ons. Op de afspraak neemt de audicien de mogelijkheden met je door.

zwemdop met koordje

Bang om onder water te zwemmen?!

Bang om met je hoofd onder water te zwemmen? Geen probleem!

We krijgen best veel kinderen doorverwezen door zwemleraren en zwemleraressen voor zwemdopjes. 

Niet omdat hun zwemkampioenen pijn in hun oren ervaren of snel ontstoken oren hebben, maar juist om vertrouwen te krijgen! 

Vertrouwen om onder water te zwemmen. Tenslotte kan er met zwemdoppen in, niks gebeuren met je oren! 

Een beetje water in je oren kan helemaal geen kwaad, maar kan wel vervelend aanvoelen. En tijdens zwemles willen we geen nare gevoelens of obstakels hebben. We willen een zwemdiploma! Het liefst zo snel mogelijk 🙂 

Met zwemdoppen in komt er geen water meer in de gehoorgangen. Hierdoor kunnen ze zonder zorgen het water in springen en onder water zwemmen! Kom maar op met dat zwemdiploma! 

Maak vandaag nog online een afspraak bij onze audiciens in Krommenie of Zaandam. 

 

Zwemleraar of zwemlerares? 

Ben jij zwemleraar of zwemlerares? Geef je bijvoorbeeld spoedcursus zwemles en loop je er tegen aan dat er kindjes zijn die niet onder water kunnen en willen? Neem dan contact met ons op, we komen langs, maken op locatie afdrukken en maken de zwemdoppen. We leveren ze de volgende dag weer op jou locatie uit. We oefenen dan ook even met indoen zodat papa’s en mama’s weten waar ze op moeten letten. 

Zitten ze eenmaal goed in? Dan blijven ze ook goed in zitten! Geen gezeur tijdens de les, wat natuurlijk ook afleiding geeft. 

Dit doen we bij het leveren van meer dan 4 paar zwemdopjes in Zaanstad en omstreken. 

Bel ons op 075-2025203 of stuur een bericht via ons contactformulier 

gehoorbescherming voor zwemmen
Ook jij mag dan snel afzwemmen!

Water in je oor!

Hé bah! Water in je oor!

Het kan toch gebeuren! Je neemt een duik (zonder zwemdoppen), of je staat lekker onder de douche. Er loopt water in je oor en je krijgt het er niet meer uit. Je hóórt het er inlopen, je voelt het er inkruipen! Bij sommige oren is het geen probleem. Even schudden en het loopt er weer uit. Maar er zijn ook oren en gehoorgangen waar water in blijft hangen.

Gehoorgang problemen

Water en beschadigingen van de huid in de gehoorgang zijn oorzaak nummer één van gehoorgangproblemen. De huid in de gehoorgang is erg kwetsbaar. Dit komt omdat het bot en botvlies er direct onder liggen. Het beschadigen van de huid in de gehoorgang geeft daarom veel sneller en uitgebreider een heftige ontsteking. Daarbij is de gehoorgang natuurlijk een smalle koker van ongeveer 2,5 cm diep. Hierdoor kan het oor niet altijd even goed beluchten, wat het voorkomen van ontstekingen ook niet bevordert.

Het is dus belangrijk om de conditie van de gehoorgangen optimaal te houden en de gehoorgangen niet te beschadigen. Ook niet bij jeuk of water in je oor. 

Water in je oor

Als het water te lang in je oor blijft zitten, vermindert de natuurlijke bescherming en barrière van de huid in de gehoorgang en kan het gaan smetten. Dit kan een vervelende ontsteking geven.

Voorkomen is beter dan genezen.

Oorsmeer?!

Ja! Het is belangrijk dat er oorsmeer in de gehoorgang zit. Bij een gezonde gehoorgang zit er namelijk genoeg oorsmeer op de juiste plaats (buitenste 1/3 deel) om het oor te beschermen tegen ontstekingen. Verstoor dit evenwicht dus niet met wattenstaafjes! Het evenwicht tussen afvoer en aanmaak van oorsmeer (cerumen) kan eenvoudig verstoord raken.

Problemen in de gehoorgang kunnen ontstaan bij te veel of juist te weinig oorsmeer. De vervelendste problemen zijn natuurlijk ontsteking, jeuk of verstopping door te veel oorsmeer.

Een ontsteking is erg pijnlijk. Een droge huid geeft jeukklachten.

Water in je oor

Normaal watercontact geeft bij gewone oren geen problemen.

Er ontstaan problemen bijvoorbeeld bij gebruik van wattenstaafjes. Er ontstaat dan vaak dis-balans in de oorsmeer-huishouding.

Maar wat te doen bij; Water in je oor?!

  1. Neem een tissue en vouw dit losjes om je pink met korte nagel en doe deze zo diep mogelijk in het oor. Door de capillaire werking van het dunne papier trekt het water naar buiten. Met je pink ga je nooit te diep.
  2. Houd je hoofd zo opzij dat je het water naar beneden laat lopen.
  3. Beweeg je pink op en neer en heen en weer in je oor.
  4. Beweeg je onderkaak zodat water in het oor in beweging komt, want je kaakgewricht zit in de voorwand van je gehoorgang.
  5. Herhaal dit zo lang tot het papier op je pink droog blijft (meestal 3-5 keer).

Doe deze zelfde stappen ook met je andere gehoorgang. Gebruik hiervoor een nieuwe tissue

Bekijk hier het filmpje van het BovenIJ Ziekenhuis:

Kosten oordoppen op maat

Kosten oordoppen op maat

De vraag, wat kosten oordoppen op maat? Het antwoord hangt even af van wat er met de oordoppen gedaan gaat worden.

Zwemdoppen op maat maakt zwemdopje.nl voor €25,- per set. Natuurlijk is een halve set ook mogelijk. Dat kost dan om precies te zijn; de helft. Deze set heeft een gezellig kleurtje en gaat ongeveer 2,5 jaar mee. Zit je nog in de groei? Dan hangt het even af hoe snel je groeit, maar kijk  na een seizoen even of ze nog lekker zitten.

Een transparante set zwemdoppen, dan kosten oordoppen op maat €35,- per set. Het materiaal gaat net als de gekleurde set ongeveer 2,5 jaar mee, zolang je geen groeispurt krijgt.

De kosten van oordoppen op maat kunnen iets oplopen als we er een glitter op mogen bewerken of een plaatje. Een glitter-avontuur kost €3,- en een plaatje van bijvoorbeeld disney, poezen, honden, bloemen, voetballers, minions, mickey mouse of wat je maar kan verzinnen kost €4,-.

Alle oordoppen op maat voorzien we van een goede laklaag. Door deze laklaag gaan de zwemdoppen langer mee en blijven langer mooi. Door deze bewerking (en glitters of plaatjes) hebben wij wel één werkdag nodig om ze perfect te maken voor je!

Workshop

Kom je uit de buurt, dan kan je ze de volgende dag zelf ophalen en geven we  er gratis een workshop zwemdop indoen bij. Onder het genot van een kopje koffie of thee indien gewenst.

Liever geen koffie of thee? Dan kunnen we ze ook per post versturen.

Wij geven ook een workshop zwemdop indoen en/of adviezen via whatsapp. App je vraag en/of foto en wij geven (bijna altijd direct) advies.

Dus op de vraag wat kosten oordoppen op maat?

Niet zo veel! En je krijgt er ook nog een hoop glitter en gezelligheid gratis bij!

O, en heb je oordoppen op maat ergens anders voor nodig dan zwemmen?

Dat kan natuurlijk ook! Ga dan voor meer informatie naar www.banaaninjeoor.com. Daar vind je alle soorten en merken universele en op maat gemaakt gehoorbescherming en natuurlijk antwoord op je vraag: Wat kosten oordoppen op maat?

Jeukende gehoorgang – Miracell

Jeukende gehoorgang – Miracell

12.95

MiraCell geschikt voor de dagelijkse verzorging van je gehoorgangen!

  • Dagelijkse verzorging
  • Geeft verlichting bij jeukende gehoorgangen
  • Helpt bij irritatie van uw oren
  • Voor schone en gezonde oren
  • 100% veilig en natuurlijk

Beschrijving

Last van een jeukende gehoorgang? Lees dan verder!

Last van een jeukende gehoorgang, miracell kan de oplossing zijn. Verkrijgbaar bij zwemdopje.nl

Op zoek naar het product dat kan zorgen voor dagelijkse verzorging van uw gehoorgangen? ProEar van MiraCell kan de oplossing voor je zijn. ProEar is ontwikkeld speciaal voor droge, jeukende of geïrriteerde gehoorgangen. Door de mix van 13 verschillende ingrediënten waaronder Aloë Vera en jojoba olie zal een jeukende gehoorgang tot rust komen.

ProEar van Miracell is geschikt voor alle leeftijden en werkt goed bij jeukende, geïrriteerde of droge gehoorgangen. Het zorgt voor voelbaar verzorgde gehoorgangen en houdt deze gezond en fris. ProEar heeft licht anti-bacteriële en anti-schimmel eigenschappen. Het houdt oorsmeer zacht, waardoor het beter en eenvoudiger te verwijderen is op een natuurlijke manier.

ProEar is ook perfect als gehoorbeschermingzwemdopjes of oorstukjes moeizaam in te doen zijn. Een klein druppeltje op de gehoorbescherming, zwemdopjes, oorstukjes of in de gehoorgang en het plaatsen gaat een stuk soepeler. Het is vaak dat de gehoorbescherming, zwemdopjes of de oorstukjes ook prettiger zitten als ze voor een langere tijd gedragen worden.

Gebruik ProEar van MiraCell en overtuig jezelf van de natuurlijke werking.

ProEar is niet te gebruiken bij een geperforeerd (gat in het) trommelvlies, buisjes of aanhoudende oorpijn. Bij twijfel adviseren wij je contact op te nemen met uw huisarts of KNO-arts. Last van een jeukende gehoorgang, miracell kan de oplossing zijn. Verkrijgbaar bij zwemdopje.nl