Oordoppen zwemmen Zaandam, waar kunt u Zwemdopje.nl vinden?

Oordoppen zwemmen

Zwemdopje.nl Zaandam zit bij het Zaans Medisch Centrum op de zorgboulevard.

Adres oordoppen zwemmen

  • Horend Goed (ZMC)
  • Koningin Julianaplein 40
  • 1502 DV Zaandam

Als je op navigatie rijdt, dan kom je terecht bij de parkeergarage van het Zaans Medisch Centrum. Je kunt daar parkeren. Daarna is het vanuit de garage 2 minuten lopen naar Zwemdopje.nl / Horend Goed.

Parkeren

Je kunt parkeren in de parkeergarage van het Zaans Medisch Centrum. Daarna volg je de bordjes Zaans Medisch Centrum. Als je het Zaans Medisch Centrum ziet, zitten wij tussen het Zaans Medisch Centrum en de Albert Heijn in. Je zoekt naar: HOREND GOED. Dat is naast de apotheek.

Hoofdingang Zaans Medisch Centrum

Ben je bij de hoofdingang van het Zaans Medisch Centrum? Dan loop je door naar de “achter uitgang”. Dan kom je terecht op de zorgboulevard. Loop even een stukje door. Zwemdopje.nl zit in bij HOREND GOED naast de Apotheek. Zie je Anna’s huis of de Etos? Dan ben je te ver.

Spoed eisende zorg

Zie je spoedeisende zorg staan? Dan kun je het beste even omlopen. Sta je met je rug naar de spoedeisende zorg, dan sla je links af en loop dan om het gebouw heen (gebouw hou je aan je linkerhand).

Loop door tot de glazen wand van het restaurant. Dan ga je rechtsaf de zorgboulevard op. Loop even door tot HOREND GOED. Daar stap je naar binnen. Welkom!

Albert Heijn

Sta je bij de Albert Heijn (geparkeerd). Loop dan de Albert Heijn uit richting het ziekenhuis. Stop bij HOREND GOED. Zwemdopje.nl zit bij Horend Goed in.

Weg kwijt?! 🤷‍♀️ 🤷‍♂️

Bel ons even, dan komen we er samen uit! We zorgen dat je oordoppen zwemmen gemaakt worden.

0757718926

Contact pagina is hier te vinden.

oordoppen zwemmen Zaandam bij Zwemdopje.nl