Zwemdopje.nl en onze Horend Goed winkels zijn open. Dat is voor ons en onze klanten een belangrijk besluit geweest, zodat iedereen ook in deze lockdown kan blijven horen. Zwemdopje.nl, voor uw zwemdop op maat, blijft bereikbaar voor vragen en noodzakelijke oplossingen.

Maakt u een afspraak voor zwemdopjes? Dan gaan we er vanuit dat u de afspraak niet kan uitstellen naar een moment na de lockdown.

We hebben de tijd genomen om onze (hygiëne)protocollen goed uit te werken. De protocollen zijn onder de loep genomen door het RIVM, goedgekeurd en overgenomen door onze keuringsinstantie StAr.

Bekijk hier het nieuwe protocol van 14 december 2020

Krommenie en Zaandam is voor Zwemdopjes op maat open!

Wij houden ons aan de hygiëneprotocollen en vragen al onze klanten in onze winkel om zich aan het deur-beleid te houden. Zo kunnen wij er met zijn allen voor zorgen veilig te werken.

Hygiëneprotocollen

Wij vragen u om afstand te houden in de winkel. De 1,5 meter norm is ook bij ons van toepassing. Kom alleen of samen met één kind(je). Indien uw zoon of dochter oud genoeg is, vragen wij om niet met zijn allen naar de afdrukruimte te gaan, maar om op te splitsen en gebruik te maken van de wachtruimte.

In de complete winkel-ruimte worden maximaal 3 personen toegelaten (exclusief personeel).

Wij vragen degene die meekomt naar de afdrukruimte zijn of haar handen te reinigen met desinfectie-gel.

Voor een afdruk moeten wij binnen 1,5 meter afstand komen. Hiervoor treft de audicien de volgende maatregelen: Er wordt een veiligheidsbril, mondkapje en handschoenen gedragen.

Het is belangrijk om uw kind daar wel op voor te bereiden! Het ziet er natuurlijk misschien een beetje raar en ongemakkelijk uit.

Op maat Zwemdop

En natuurlijk geldt ook bij ons: voelt u zich niet lekker? Bent u neusverkouden, heeft u last van hoesten, benauwdheid en/of koorts? Verzet dan uw afspraak.

Universele zwemdopjes zijn verkrijgbaar in onze webshop.