Reviews zwemdopje | Bedankt voor alle lieve woorden over onze service!

De zomer van 2020 was voor iedereen super raar. Ook voor onze audiciens van Horend Goed. Maar met zijn allen hebben we zo ontzettend genoten van alle kinderen (en volwassen mensen!), de zwemdopjes en jullie vakantie-voorbereiding-pret! Dit jaar hebben we echt geweldig veel zwemdoppen mogen maken, waardoor de glitters (en stof) tot laat nog in onze haren zaten ;-). Maar het is het iedere keer weer waard!

We hebben ook goede ideeën gekregen en tips! We gaan er natuurlijk direct mee aan de slag :-).

Wij vergeten vaak om een beoordeling te vragen. Ben jij klant en wil je reviews zwemdopje geven? Mail ons je ideeën, tips en beoordeling! Wij luisteren graag.

Waardering: 5 uit 5.
surfdoppen

Hoi, vanmiddag werd ik toevallig herinnerd aan het feit dat ik een tijdje terug nog beloofd had wat feedback te sturen. Op een Facebook groep voor kitesurfers vroeg iemand namelijk om aanbevelingen voor oordopjes. Ik heb jullie naar achtergelaten want ik ben zeer tevreden over de dopjes met de nieuwe plastic knijper! De knijper is ook in je nek nog makkelijk te bedienen, beschadigd het wetsuit niet en roest natuurlijk ook niet. Ik heb de dopjes meerdere keren gebruikt met een muts op en zonder, en ze zaten altijd goed en ik kreeg geen water in mijn oren. Nogmaals bedankt dus!

Jord

Waardering: 5 uit 5.
Beter Horen Zwemdop van zwemdopje.nl

Hoi Robert, Ik wil je graag laten weten dat de zwemdopjes heel goed werken. Louya zei vandaag: mama, mijn oren doen bijna geen pijn meer!

Andrea

Waardering: 5 uit 5.

Fantastisch geholpen, op Zaterdag merken dat er een zwemdopje mist, via Google kwam ik bij deze prachtige zaak in Krommenie uit, ondanks de spoed i.v.m oor problemen dochter en aankomend kamp dezelfde dag nog geholpen! Waar vind je dat nog. Wij komen zeker terug Groetjes namens Sanne

Sanne