Volg jij Zwemdopje op Facebook, Twitter of Insta? Dan kan je mee doen met Zwemdopje van de maand!

Wat is Zwemdopje van de maand?

Zwemdopje van de maand is onze doorlopende actie. Iedere maand kiezen wij het mooiste, opvallendste, onopvallendste, bijzonderste zwemdopje van de maand.

Wat moet jij doen?

Like & volg zwemdopje.nl op Facebook, Twitter of Insta. Verder hoef je eigenlijk niks te doen! Nou ja, je tijdlijn in de gaten houden.

O wacht! Je mag toch wat doen!

Zie je jouw mooie, opvallende, schitterende zwemdopjes voorbij komen met de melding Zwemdopje van de maand!?

Dan ben jij het zwemdopje van de maand! Gefeliciteerd! Het enige wat je hoeft te doen is even langskomen in één van onze winkels met je zwemdopjes. Klopt het dat jij gewonnen hebt dan……..

Win je je aankoopbedrag terug!

We stellen het ontzettend op prijs als je ons enthousiasme wilt delen. Vertel het op school, aan de buren (lekker analoog!) of op Facebook, Twitter en Insta. Help ons Zwemdopje.nl bekender te maken!

Zodat iedereen weet dat zwemdopjes leuk en niet duur hoeven te zijn!

Zwemdopjes Galerij

Alvast ideeën opdoen? Hoe je zwemdopjes er uit mogen gaan zien? Waarmee jij gaat winnen? Bekijk onze galerij hier.

Bekijk het Zwemdopje van de maand Maart hier!

Online een afspraak maken

Nog even een huishoudelijke mededeling. Maak altijd een afspraak! Er komen veel mensen zomaar even langs. Supergezellig en we doen altijd ons best om direct te helpen. Maar het kan voorkomen dat we echt te druk zijn. Naast onze hobby zwemdopjes, passen we ook hoortoestellen aan, doen we gehoortesten en maken we gehoorbescherming. We willen voor iedereen genoeg tijd en we willen iedereen aandacht geven. En dat kunnen we het beste als jullie een afspraak plannen in ons online systeem.

Ja, we weten ook dat onze agenda aangeeft dat we alle tijd hebben :-)! Maar onze audiciens agenda kan niet gekoppeld worden aan de online zwemdopjes.nl agenda.