Beste oordopjes zwemmen kind

De beste oordopjes zwemmen kind blijft eigenlijk ieder jaar een op maat gemaakte zwemdop.

De beste oordopjes zwemmen kind zijn de gene die op maat gemaakt worden. Door dat ze op maat zijn is de pasvorm perfect en (bij het juist plaatsen) blijven ze ook nog is geweldig zitten! Zeker als er een operatie aan het oor heeft plaats gevonden of iemand is gevoelig voor oorontsteking dan is bijvoorbeeld tijdens een vakantie de zekerheid dat de zwemdop goed is en goed blijft zitten van groot belang!

Oordopjes zwemmen kind zijn op maat verkrijgbaar vanaf €15,- per stuk.

Beste oordopjes zwemmen kind universeel

Universele oordopjes zwemmen kind universeel is in 2021:

Alpine Pluggies

Deze oordopjes zijn voor veel situaties geschikt door het filter. Het oordopje zelf is gemaakt van materiaal wat zich goed vormt door lichaamswarmte. Dit komt voor de pasvorm goed van pas!

Door het filter is het geluid wel iets gedempt maar niet helemaal. Hierdoor kan je kindje wel gewoon geluid en spraak horen.

Zwemhoofdband

De oordopjes willen nog wel is kwijt raken. Ze blijven niet goed in het oor zitten en zeker jonge kinderen willen er graag aan zitten. Als je kindje onder de 4 jaar is en nog niet echt onderwater zwemt is een hoofdband een perfecte keuze.

Deze hoofdzwembanden zijn spatwater dicht. Hierdoor komt er niet in één keer het koude water in zijn of haar oren.

Ohropax siliconen

Blijven zwemdopjes niet zitten, maar je hebt wel direct iets nodig? Dan is de Ohropax keuze nummer 3! Deze bolletjes kan je in de gehoorgang en oorschelp in kneden. Werkt goed tegen spatwater.

Ohropax siliconen oordopjes sluiten het oor compleet af. Door dat de oren afgesloten zijn zal het gehoor minder zijn. Spreek duidelijk en kijk je kindje aan, dan kunnen ze het vaak wel volgen. Verstaan op afstand of zachte geluiden horen zal lastig zijn.

Heb je vragen over zwemdopjes of het gehoor? Onze audiciens helpen je graag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *