Natuurlijk zijn ook volwassene aan het juiste adres bij zwemdopje.nl voor zwemdoppen op maat. Zwemdoppen zijn geschikt voor volwassenen die last hebben van water in hun oren.

Waarom dragen volwassenen zwemdoppen?

Water wat in je gehoorgang blijft hangen, kan vervelend voelen en horen. Je kunt er zelf minder door gaan horen! Maar het word nog vervelender als het er langer in blijft zitten. Je kunt gehoorgang irritatie en gehoorgang ontsteking er van krijgen.

Eczeem en/of jeuk in je oren – zwemdoppen volwassene helpt

Droge gehoorgangen, schilvers en veel jeuk. Dit kan eczeem zijn. Zorg er voor dat je niet te veel met je nagels zit te krabben! Gebruik geen wattenstokjes, sleutels, haarspelden of pennen! Zorg dat er geen water in de oren kan komen door zwemdopjes te dragen (ook onder de douche). Zorg voor goede verzorgingsproducten voor de gehoorgang. Miracell van ProEar is hiervoor een geschikt product.

Trommelvlies perforatie

Wanneer zwemdoppen volwassene ook een uitkomst zijn? Als het trommelvlies niet meer geheel intact is. Als er een gat, ofwel een perforatie in het trommelvlies zit kan er water in het middenoor terecht komen. Water in het middenoor veroorzaakt vrijwel altijd een ontsteking. Middenoor ontstekingen zijn erg vervelend! Gaat u niet op tijd naar uw huisarts, kan het uw gehoor definitief beschadigen. Zorg bij een geperforeerd trommelvlies altijd voor goede bescherming tijdens zwemmen, een bad, duiken en douchen. Zit er toch water in je oor? Lees hier even wat je daar mee kan doen.

Hebben zwemdoppen volwassenen voordelen?

Rust

Wist je dat zwemdoppen wel iets dempen maar niet heel erg veel? In zwembaden werken zwemdoppen ontzettend rustgevend! Je hebt geen last van omgevingsgeluiden, gekletter of geschreeuw. Maar de gene die je wilt verstaan, een vriend of vriendin of de instructeur die versta je juist prima!

Kosten

Het voorkomen van oorontsteking levert echt op! Geen antibiotica kuren, geen huisartsbezoeken en zelf geen apotheken. Gewoon goed je oren beschermen met zwemdoppen volwassene. Een set is verkrijgbaar vanaf €30,- per paar met een kleur en transparante zwemdoppen zijn verkrijgbaar vanaf €42,- per paar.

Audicien

Heeft u vragen over uw gehoor, tinnitus, zwemdoppen en/of ooronsteking? U kunt altijd contact op nemen met onze audiciens. Onze audiciens zijn allemaal triage audiciens en onze audiciens en winkels zijn StAr geregistreerd. Kortom, alle kennis en kunde hebben we in huis!