Slapeloze nachten? Die kennen we wel met een baby! Helemaal als je nu ook net de pech hebt dat jouw baby vaak oorontsteking heeft. Ga op tijd naar de huisarts. Heb je evengoed nog twijfels? Vraag dan een doorverwijzing naar een KNO-arts.

Waarom naar de huisarts of KNO-arts?

Oorontsteking of chronische oorontsteking kan (blijvende) gehoorschade achter laten. Laat het dus goed controleren.

Zwemdoppen baby

Zwemdopje.nl en Horend Goed maken zwemdoppen baby. Dit doen wij vaak op advies van een huisarts of KNO-arts. Ook zonder dit advies ben je natuurlijk welkom!

Onze triage audiciens zijn allemaal gediplomeerd en zijn StAr-geregistreerd. Onze vestigingen zijn ook StAr-geregistreerd.

Onze audiciens beoordelen of er zwemdoppen baby’s aangemeten kunnen worden. Ze zijn allemaal baby,- en kind-vriendelijk!

Waarom zwemdoppen bij baby’s?

  • Zwemdoppen worden geadviseerd door huisartsen en KNO-artsen bij baby’s als er vaak oorontsteking is. Dit kan komen omdat er water in de gehoorgangen blijft hangen na een douche of een bad.
  • Als er buisjes in de trommelvliezen zitten
  • Als er een perforatie in het trommelvlies zit

Wanneer gebruik je zwemdoppen?

Zwemdopjes bij baby’s gebruik je bij iedere douche beurt, in bad en bij zwemmen. Een baby kan onverwachte bewegingen maken. Het is belangrijk om altijd de oren tegen het water te beschermen. Doe de zwemdopjes op tijd in, zodat je handen nog niet nat zijn. Dat maakt het leven echt makkelijker!

Van klein naar groot

Sta je er ook zo versteld van hoe hard ze kunnen groeien? Die oortjes groeien dus gewoon mee. Zwemdoppen op maat bij baby’s kunnen maximaal 6 maanden. Dan zijn ze er uit gegroeid. Je gaat op den duur kiertjes zien en dan gaan ze lekken.

Is je baby uit de zwemdopjes gegroeid? Dan kan de audicien voor je kijken of je baby een nieuwe set zwemdoppen nodig heeft.

Wat kosten zwemdoppen baby?

Zwemdoppen maken we vanaf €30,-. Bekijk hier de uitgebreide prijslijst.