Zwemdoppen op maat van zwemdopje.nl zijn geschikt voor iedere leeftijd. Onze audiciens zijn allemaal gediplomeerde triage audiciens met een StAr-registratie.

Dit bekent dat ze allemaal opgeleid zijn om te beoordelen of het oor gezond is. Ze kunnen goed beoordelen of er een afdruk gemaakt kan worden van de oren, of dat er extra advies nodig is van een huisarts of de KNO-arts.

Kunnen er altijd zwemdoppen kinderen gemaakt worden?

Er kunnen omstandigheden zijn dat er geen afdruk gemaakt kan worden.

Het kan zijn dat het oor wel is zodanig verstopt zitten dat we geen goed zich hebben. Dan kiezen we er in veel gevallen voor om het oor te laten reinigen bij een huisarts of KNO-arts.

Het kan ook gebeuren dat er een ontsteking zit. Behalve dat een afdruk maken gevoelig kan zijn, past de zwemdop ook niet goed meer als de ontsteking/zwelling verdwenen is. Is de ontsteking chronisch of gaan jullie op vakantie? Dan kan er voor gekozen worden om toch afdrukken te maken. Of dit een juiste beslissing is, overleggen we natuurlijk gezamenlijk.

Horend Goed en Zwemdopje.nl hebben een goede samenwerking met de KNO-afdeling van het Zaans Medisch Centrum.

Onze audiciens zijn allemaal kind-vriendelijk :-). Afdrukken maken lukt eigenlijk altijd! Natuurlijk kan het voorkomen dat je kindje zo ontzettend zenuwachtig is, dat het een keer niet lukt. Ook dat is geen probleem, proberen we het een andere keer. Wij dwingen geen kinderen en hebben ook liever niet dat ze gedwongen en vast gehouden worden. Zwemdopjes laten maken moet een positieve ervaring zijn en blijven! En daar doen wij alles voor! Zwemdoppen kinderen laten maken, doet namelijk helemaal geen pijn.

Glitter&Glamour

Zwemdoppen kinderen moeten gewoon leuk zijn! Niet iedereen standaard en oranje. Welnee! We hebben kleur! Roze, paars, blauw, zwart, geel, wit, groen, transparant, oranje en rood. We doen kleurtjes door elkaar als jullie dat willen. We versieren ze met glitters, stippen, hartjes en plaatjes. Plaatjes van Minions, Disney, Smurfen, vlinders, eenhoorns, vliegjes, regenbogen, auto’s, brandweerwagens en nog veel meer!

En de prijs? Die valt reuze mee. Bekijk de prijslijst hier.

Alvast ideeën opdoen?