Corona Zwemdopje

Corona virus

Corona

Helaas kunnen we door de maatregelen tegen het Corona virus tijdelijk geen mooie zwemdopjes meer op maat maken. Dit komt omdat we geen afdrukken van oren kunnen maken met de afstandsregel van 1,5 meter.

Onze audiciens werken ook met een kwetsbare groep klanten. Daarom hebben we gekeken welke handelingen wij wel kunnen uitvoeren en welke niet.

Stel jezelf eens voor om in deze onrustige wereld niet of niet goed te kunnen horen. Dat lijkt ons heel angstaanjagend. Daarom zetten we onze audiciens 100% in op gehoorverbetering.

Wil je toch graag zwemdopjes, omdat je snel oor-ontsteking krijgt. Als noodoplossing kan je universele zwemdopjes kopen.

Universele gehoorbescherming is er ook in vele soorten en maten. We gaan alle A-merken bespreken, zodat je een goede keuze kan maken.

Noizezz premium aqua verkrijgbaar bij zwemdopje.nl

Noizezz

De noizezz premium aqua zitten met 4 maten oordopjes in 1 verpakking! Handig, omdat er altijd wel een setje goed past. Ze blijven goed in de gehoorgang zitten doordat er in het ontwerp een knikje is verwerkt.

Ze zijn spatwaterdicht en sluiten helemaal af.

Ze kosten €12,95

Crescendo swim

Crescendo

De Crescendo swim zwemdopjes beschikken over een filter. Door dit filter blijf je wel gewoon horen en krijg je geen afgesloten gevoel.

In de verpakking zitten 2 maatjes oordopjes. Maat M en maat L

Ze zijn spatwaterdicht

Ze kosten €20,50

pluggerz

Pluggerz

De Pluggerz zwemdopjes werken net als de Crescendo oordopjes met een filtertje. Het filtertje zorgt er voor dat er geen afgesloten gevoel optreedt, maar voorkomt dat er water in de gehoorgang komt. In de verpakking zitten ook 2 maatjes. Maat M en L. De oordopjes zijn uitgerust met een handgreepje wat het plaatsen en het uithalen van de dopjes makkelijker maakt.

Ze zijn spatwaterdicht

Ze kosten €14,95

oordopjes zwemmen verkrijgbaar bij zwemdopje.nl

Alpine

De Alpine swimsafe zwemdopjes zijn van een zeer zacht materiaal gemaakt. Door lichaamswarmte vormen ze binnen een paar minuten goed naar de gehoorgang, waardoor ze comfortabel gaan zitten en goed afsluiten.

De zwemdopjes beschikken over een filter. Ze zijn spatwaterdicht

Ze kosten €12,95

oordopjes zwemmen verkrijgbaar bij zwemdopje.nl

Ear Putty

Putty, klei, het is in! Deze putty mag in het oor. Door het goed in het oor te stoppen voorkom je dat de gehoorgang nat kan worden. Ear Putty zorgt voor volledige afsluiting.

Per potje €4,95

Audiol swim verkrijgbaar bij zwemdopje.nl

Audiol swim

Niet echt een zwemdopje of oordopje. Maar werkt absoluut goed bij volwassen oren met een intact trommelvlies.

Een olie die de gehoorgang beschermt tegen invloeden van buitenaf.

€14,95

Laten we met zijn allen het Corona-virus verslaan! Hou je aan de regels en blijf gezond.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *