ZWEMOORDOPPEN Zwemdopje

Oordopjes voor zwemmen

Oordopjes voor zwemmen beschermen de oren tegen water. Ze sluiten de oren waterdicht af. Door zwemdopjes te dragen voorkom je gehoorgang irritaties en oorontstekingen. Maak direct een afspraak voor oordopjes voor zwemmen op maat.

Oordopjes voor zwemmen worden op maat gemaakt door ons team van audiciens. Al onze audiciens zijn gecertificeerde audiciens.

Oordopjes op maat

De zwemdopjes zijn gemaakt van een siliconen materiaal. Het materiaal gaat ongeveer 2,5 jaar mee. De oordopjes op maat worden bewerkt met een laklaag. Door deze laklaag zijn de zwemdopjes goed te reinigen en gaan ze langer mee.

Oordopjes worden geadviseerd bij:

  • Perforatie van het trommelvlies
  • Ontstekingsgevoelige gehoorgangen
  • Eczeem klachten
  • Gehoorgangen waar snel water in blijft hangen
  • Otitis externa
  • Otitis Media
  • Chronische oorontsteking
  • Radicaal holte
  • Trommelvlies buisjes

De zwemdopjes sluiten de gehoorgangen en oorschelp helemaal af. Hierdoor worden er wel geluiden gedempt. Je hoort dus tijdens het dragen van zwemdopjes iets minder.

Multifunctioneel

De zwemdopjes op maat worden ook aangeschaft als slaapdopjes of als oordopjes die geluiden dempen. We adviseren deze oordopjes niet te dragen tijdens vliegreizen of diepzeeduiken.

Universeel oordopje

De oordopjes voor zwemmen op maat leveren wij in 1 werkdag. Liever een snelle oplossing? Dan kan je ook kiezen voor universele oordopjes. Die kunt u bestellen in onze webshop. De webshop van zwemdopje.nl bevat alleen artikelen die betrekking hebben op zwemmen en het onderhouden van zwemdopjes.

Universele oordopjes nodig voor andere hobby’s? Bekijk dan onze webshop www.banaaninjeoor.com.

Schoonmaken van oordopjes

Het schoonmaken van oordopjes is van groot belang bij oordopjes voor zwemmen. Ze worden vaak gebruikt om oorontstekingen te genezen en/of te voorkomen. Het is belangrijk om de bacterie geen kans (meer) te geven.

Wij adviseren om reinigingsdoekjes zonder alcohol te gebruiken om de zwemdopjes na gebruik goed te desinfecteren. Er is ook een reinigingsspray zonder alcohol verkrijgbaar. Na gebruik wel even de zwemdopjes goed drogen met een tissue voordat je ze weer opbergt.

Reinigingsproducten met alcohol kan de laklaag van de oordopjes voor zwemmen beschadigen.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *