Otoplastieken

Als u op zoek bent naar otoplastieken dan bent u bij Zwemdopje.nl aan het juiste adres. Otoplastiek is een technische naam voor gehoorbescherming op maat.

Geluid

Als u langdurig wordt blootgesteld aan hard geluid maakt u een

Otoplastieken van zwemdopje.nlgrote kans op gehoorbeschadiging. Het is daarom verstandig om hier tijdig iets aan te doen en uw gehoor goed te beschermen. Met de gehoorbescherming van zwemdopje.nl wordt uw gehoor beter beschermd dan bij het gebruik van universele oordoppen. De geluidsfilters van zwemdopje.nl geven u een betere geluidsbeleving in verschillende situaties en de demping van het geluid is ook beter.


Water

Gehoorbescherming kan ook gebruikt worden om geen water in de oren te zwemdoppen zonder filter zwemdopje.nlkrijgen. Verkrijgbaar zonder filter om gewoon mee te zwemmen en met filter om mee te duiken.

op maat gemaakt

Op maat gemaakte otoplastieken hebben grote voordelen ten opzichte van universele oordoppen. U zult meer draagcomfort ervaren en al het schadelijke lawaai wordt gegarandeerd geneutraliseerd. Zwemdopje.nl biedt diverse soorten otoplastieken, allen geschikt voor diverse situaties.

Gehoorbescherming aanmeten

U kunt bij zwemdopje.nl gehoorbescherming laten aanmeten als u een afspraak maakt. Onze audicien inspecteert uw oor en maakt daarna een afdruk van uw oor. Uw oorafdruk wordt voor gehoorbescherming of zwemdoppen met filter in een gespecialiseerd lab verwerkt tot professionele otoplastieken. Binnen ongeveer 2 weken kunt u de gehoorbescherming op maat ophalen in de winkel. Zwemdoppen zonder filter kunt u de volgende werkdag ophalen.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *