Transparante zwemdoppen. De zwemdop die niet opvalt

Een zwemdop hoeft natuurlijk helemaal niet op te vallen! Heeft u een perforatie (-gat) in het trommelvlies, dan zijn zwemdoppen ook noodzakelijk om te dragen. Op maat gemaakte transparante zwemdoppen zijn dan de oplossing!

Transparante zwemdoppen worden onder andere gedragen bij noodzaak, bijvoorbeeld een gat in het trommelvlies. Zwemt u vaak? Dan kan het ook prettig zijn om zwemdoppen te dragen om eczeem in de oren te voorkomen. Ook bij een goede afsluiting kan u ontstekingen voorkomen of (bacteriële) irritaties.

Surfen? Ook dan zijn zwemdoppen een goed idee tegen exostosen. Exostosen zijn vergroeiingen in de gehoorgang. Deze vergroeiingen kunnen geen kwaad, echter kan het zijn dat het uw gehoor gaat beïnvloeden omdat uw gehoorgang smaller wordt of zelfs afsluit.

U gaat toch ook een duik nemen tijdens uw vakantie!?

 

Zwemdopje.nl maakt transparante zwemdoppen. Deze zwemdoppen zijn in 1 dag klaar en zijn van flexibel materiaal wat wij bewerken met een goede laklaag. Door deze laklaag blijven de zwemdoppen voor een langere tijd mooi.

Transparante zwemdoppen worden op afspraak gemaakt. De audicien zal in uw oren kijken en beoordelen of er afdrukken gemaakt kunnen worden. Kan er een afdruk gemaakt worden? Dan plaatsen wij een klein watje in de gehoorgang. Tegen het watje komt het afdrukmateriaal. Het transparante zwemdoppen afdrukmateriaal wordt iets warm in de gehoorgang. Na ongeveer 4 minuten is het materiaal “gehard” waardoor we de mallen uit de gehoorgang kunnen halen. De audicien zal de transparante zwemdoppen bewerken en lakken. De volgende werkdag in de middag kunt u uw zwemdoppen zonder afspraak ophalen.

Voordelen transparante zwemdoppen:

  • Onopvallend
  • Stevig materiaal
  • Bij het juist plaatsen in het oor, minimaal kans op verlies
  • Indien u een zwemdop verliest zinkt deze naar de bodem

Nadelen transparante zwemdoppen:

  • U mag bij verlies de zwemdop niet zelf opduiken
  • Door zijn onopvallendheid lastig terug te vinden bij verlies

Via ons online boekingssysteem kunt u een afspraak maken bij één van onze vestigingen. 

Heeft u vragen? U mag ons altijd een bericht sturen, bellen of langskomen bij Horend Goed in Zaandam of Krommenie.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *