Slaapdopjes - Zwemdopje

Slaapdopjes

Wist je dat onze zwemdopjes soms ook gebruikt worden als slaapdopjes? Er is veel vraag naar slaapdopjes, universeel maar ook op maat.

Nachtdienst

Slaapdopjes worden gebruik door mensen met bijvoorbeeld nachtdiensten. Zeker met dat mooie weer zijn kinderen en mensen weer langer buiten. Dit is echt storend als jij nu net moet slapen. Slaapdopjes zijn dan de uitkomt. Het dempt omgevingsgeluiden zodat je makkelijker in slaap komt en in slaap blijft. Helemaal niet horen kan niet en zou onveilig zijn.

Gesnurk

Natuurlijk krijgen we ook vaak de vraag of er iets is tegen het gesnurk van een partner. Deze vraag komt vaak voor als mensen op vakantie gaan. Tijdens vakantie hebben we niet altijd de luxe om verder te slapen in een ander vertrek die stiller is ;-). Slaapdopjes helpen absoluut om het leed te verzachten! Het gesnurk is minder hinderlijk. Let op, geen één soort slaapdopje zal al het geluid weghalen!

Tent

Ben jij een lichte slaper? Het kan natuurlijk prima dat er misschien een tent verderop wel iemand heel hard ligt te snurken…. In een tent ben je veel bewuster van iedereen en alles om je heen.

Slaapdopjes voor af en toe

Om voor af en toe slaapdopjes op maat te laten maken, kan net even buiten het vakantie-budget vallen. Slaapdopjes op maat zijn leverbaar vanaf €119,-. Er zijn universele slaapdopjes verkrijgbaar. Deze werken prima, dempen uitstekend en zijn verkrijgbaar vanaf €4,95.

Liever op maat? Maar geen hoofdprijs? Dan kan je ook kiezen om zwemdopjes te laten maken. De zwemdopjes maken we zo dun mogelijk, waardoor ze wel afsluiten tegen geluid maar dat je er redelijk op kan liggen. De dopjes gaan 2 jaar mee voor een volwassen persoon.

slaapdopjes in transparant materiaal
Zwemdopje aangepast naar slaapdopje

Afspraak maken

Via ons online afspraakformulier kan je een afspraak maken voor zwemdopjes. Op de afspraak kunt u aangeven dat u ze gaat gebruiken om mee te slapen.

Het verschil tussen de soorten dopjes

Wat is het verschil tussen alle soorten dopjes? De professionele dopjes om te slapen zijn gegoten en worden zo goed mogelijk uitgehold. Ze kunnen heel dun gemaakt worden waardoor je er geen last van hebt als je op je zij ligt.

De dopjes die zwemdopje.nl maakt is van een materiaal dat dikker en wat stugger is. Omdat het wat dikker en stugger materiaal is, zijn ze wat meer aanwezig in je oor dan een professioneel dopje.

Universele dopjes, hebben natuurlijk ook een universele pasvorm. Wijkt je gehoorgang net even iets af van het gemiddelde? Dan kan het zijn dat ze gevoelsmatig aanwezig blijven tijdens het slapen. Zijn ze te groot of te klein? Dan sluiten ze niet goed af waardoor de demping ook niet maximaal is. Vraag de audicien of je de juiste maat universele gehoorbescherming koopt! Ook in de universele oordopjes zitten maatverschillen. Koop ze dus wel bij een specialist.

Vragen? Opmerkingen? Tips?

Wij vertellen graag, maar leren ook graag van anderen. Laat vooral een reactie achter onder dit nieuwsbericht. Bel ons of stuur een whatsappje. Alle contact gegevens staan onderaan deze pagina.

Natuurlijk kan je ook altijd een bericht sturen.

2 Reacties

  1. Ik heb al jaren slaapdoppen van twee componenten. Eerst een klein watje met draad er aan en dan gaat de spuit erin met de componenten substantie. Ik moest altijd even wachten voor het uitharden en kon ze dan enkele dagen tot een week ophalen.
    Ik ben in Zwolle bij van Boxtel altijd goed behandeld. Maar nu zitten er twee dames in die wel slaapdoppen op deze manier maken maar de dop niet iets kleine kunnen afsnijden om te kunnen slapen????
    Ik moest ineens heel dure van over de honderd euro aanschaffen.
    Ik werd ook niet fijn meer geholpen.
    Maar ik wil wel weer doppen hebben.
    Werken jullie zoals ik het beschrijf? En waar kan ik jullie vinden?
    Alvast er erg bedankt.

    1. Beste Anneke, wij werken op de manier zoals je omschrijft. De afdruk bewerken we, zodat je er prettig mee kan slapen. De kosten van slaapdopjes in een kleur zijn €27,- per set en transparante slaapdopjes kosten €39,- per set. Onze vestigingen zijn te vinden in Krommenie en Zaandam. Een afspraak maken kan online via https://www.zwemdopje.nl/booking/
      Groetjes, Sandra

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *