Een zwemdop!

Een zwemdop, die heb je in vele soorten, maten en kleuren!  De op maat gemaakte zwemdoppen maken wij zelf en daarom kunnen we eindeloos variëren met glitters, plaatjes en kleuren. Maar wanneer kies je voor een op maat gemaakte en wanneer is een universele ook goed genoeg? 

Universele zwemdop

Universele zwemdoppen hebben we in minimaal 10 verschillende kleuren en ze kunnen gebruikt worden als het spatwaterdicht moet zijn. Even een baantje zwemmen met je hoofd boven water kan prima! Zorg er wel voor dat de universele zwemdop goed past en natuurlijk goed geplaatst is. We geven graag advies hoe de zwemdoppen goed te plaatsen zijn. 

Er zijn diverse merken universele gehoorbescherming met en zonder filter. Ook is er een kneedbare was verkrijgbaar, genaamd EarPutty.

Zwemdop op maat

Moet het echt waterdicht zijn? En mag er absoluut geen water in je oren door bijvoorbeeld een geperforeerd trommelvlies of eczeem? Dan is een zwemdop op maat een beter idee. Deze sluiten de gehoorgang helemaal af! Dan kan je een baantje trekken onder water, waterpoloën of surfen. Met een goede zwemdop op maat kan jij jouw favoriete activiteit gewoon blijven doen! 

Advies over een juiste oplossing?

Kom dan langs in onze winkel. Wij hebben universele zwemdoppen of we maken zwemdoppen op maat voor je. Deze op maat zijn in één dag klaar!

Zwemdoppeninloop

Wil je zwemdopjes op maat laten maken? Kom dan langs tijdens onze zwemdoppeninloop! Iedere woensdag van 14:00 uur tot 17:00 uur en iedere zaterdag van 13:00 uur tot 16:00 uur kun je zonder afspraak bij ons binnenlopen.